lauantai 9. maaliskuuta 2013

Eka pentuluokka

Nyt se on sitten näytelty - Nekun ensimmäinen pentuluokka. Ja voin kyllä sanoa onnellisen omistajan ylpeydellä että kyllä minulla on NIIN  fiksu pikkulapikas. Näyttelypaikkana oli taimitarhan kasvihuone jossa lumet valuivat katolta ja koiria oli paljon - siis meteliä riittävästi, ahdastakin,  ja kaikki tämä ihan uutta ja outoa Nekulle. Rokotusten tarkastuksen yhteydessä meinasi naksutella hampaitaan nöffeille ja pari pientä haukahdusta tuli alussa, mutta sitten kaikki menikin ongelmitta. Reissukaverina on Anne ja Ruupert, eikä sellaisen muhkean leo"isoveljen" henkistä tukea sovi ollenkaan vähätellä ♥

Pentuja oli ilmoitettu kolme, yksi uros ja kaksi narttua.
Tuomari oli mukavan oloinen ja Nekulla varmasti jäi positiiviset kokemukset ensiesiintymisestä. Alla arvostelu johon ei voi olla kun tyytyväinen,  tuloksena siis PEN 2 KP (saatiin hieno ruusuke;))

"7 kk. Viehättävä narttupentu jolla kaunisilmeinen pää. Tummat silmät. Hyvät korvat. Raajakorkeutta voisi olla aavistus enemmän. Tasapainoisesti kulmautunut. Tilava rintakehä. Hieman luisu lantio. Saisi kantaa hännän paremmin selällä. Edes-takaisliikkeet pentumaisen löysät. Hyvä sivuliike. Hyvä turkki" 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti