tiistai 14. lokakuuta 2014

Lokakuun 14.

Kuopion kaninäyttelyt on näytelty ja tyytyväinen voi olla, neljälle 93p ja yksi 94,5p KUMA.  Se helmi sai sen 93p, näkemykset tanskalaisten tuomareiden kanssa olivat hieman eriävät. Kuvia ei ole koska kamalan hengitystiepöpön kourissa siellä kärvistelin ja  motivaatio kuvaamiseen oli kyllä ihan nolla.  Täydet pisteet näyttelypaikalle,helppo osata, matkakin oli kohtuullinen 183km.. ja Matkus 8 km päässä :)
Vauhtia meillä on riittänyt kotonakin, sillä hoitokoirina meillä asui reilun viikon kaksi leopoikaa, Ilonan isä  Ruupert ja Jaden poika Rohmu. Meno oli melkoista kahdeksan koiran laumassa. Pojat saivat kunnolla liikuntaa kuten kuvasta näkyy. Omat kuvionsa on kahden uroksen ja oman lauman yhdistämisen kanssa, mutta hyvin me pärjäsimme. Fiona tosin veti herneet nenään jo toisena päivänä ja toipui närkästyksestään vasta kun poikien auton takavalot hävisivät näkyvistä :) Meille muille jäi kyllä vähän ikävä, onneksi pojat eivät asu kaukana..

Tänään kanilaamme palautui kaksi kanikasvattiamme etsimään uutta kotia perheen lapsen allergiaoireiden vuoksi. 
Leikattu uros N. Willapipo ja naaras N. Sadetanssi  ovat asuneet sisätiloissa, mutta soveltuisivat varmaan myös viileään tilaan.  

Ikää heillä on 1,4 vuotta ja väriltään molemmat ovat luonnonharmaita viittakuvioita.

Jos perheessäsi on "kaninmentäväkolo", niin älä epäröi ottaa yhteyttä 
p.050 5770369 
s-postitse helisurakka@hotmail.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti