tiistai 13. toukokuuta 2014


Hetkeä ennen kuvan ottamista koko lauma istui ja tuijotti tielle. Mistä ne tietävätkään mihin aikaan koululaiset alkavat saapua kotiin, joka päivä kun aika ei ole sama. Ja voi sitä riemua kun joku näkyy tulevan ♥Olemme viime aikoina  hurahtaneet uusiin juttuihin. Ilona ja Nekku kuuluvat nykyisin harrastusryhmään jonka kautta olemme saaneet tutustua mm. jäljestyksen saloihin.  Ihana on seurata miten innolla koiratkin tähän kaikkeen suhtautuvat. Ilonalla ei ole vielä pitkäjänteisyyttä, mutta Nekku työskentelee tehokkaasti ja nopeasti ja hyvin keskittyneesti. Ollaan vasta muuta jälki tehty, ja parannusta on kerta kerralta havaittavissa, molemmissa koirissa. Atrian lihapullilla on varmaan osuutensa asiaan.

Kanilassa pupuvauvat ovat jo kohta luovutusikäisiä, ja pitäisi alkaa valita kotiin jäävää porukkaa. Tatuoinnit saavat korviinsa lähiaikoina ja poikaset vieroitetaan emistään. Naaraita on pennuista valtaosa, ja uroksia vain muutama.  Kanilassa on tuoretta on jo päästy maistelemaan;  vuohenjuurella, mustikanvarvuilla ja pajunoksilla ollaan aloitettu, kohta saa jo voikukkaakin kerätä.


kuvassa Petiten ja Ruutin pentuja


Viikonloppuna on Joensuun näyttely jonne Nekku on ilmoitettu molemmille päiville. Olen huolestuneena seuraillut karvojen pysymistä koirassa ja riskillä pesin sen viikonloppuna. Näytti ihan hyvältä. Tänään se juutas oli keskellä peltoa rankkasateessa ja kaiveli kaverien kanssa myyränkoloja! ..joten se siitä  pesusta sitten. Torstai on seuraava deadline, jolloin tsekkaamme turkin uudelleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti