lauantai 29. maaliskuuta 2014

Maaliskuun viimeisiä..

Mihin tämä aika oikein menee, maaliskuukin jo kohta ohi. 

Kanilamme tämän vuoden ensimmäinen pupulapsi Neiti Nenäliina matkasi eilen uuteen kotiin ja sai kutsumanimekseen Nupu.  Aivan mahtava luonne, onneksemme pääsi Kirsille ja Karitalle, kotiin missä saa rakkautta ja hyvää hoitoa. Pennin pennut kaikki ovat näköjään perineet emänsä luonteen.  Näiden eno Lanttihan on sellainen tyyppi,  että nukahtaa selälleen syliin kun korvia hieroo. Suu narskuttaa mielihyvästä ja kani on kuin keitetty spagetti :)

Kanilaan on syntynyt useita uusia poikueita jotka tulevat luovutusikään toukokuussa. Joukossa myös viittalapsia, taisipa olla pari sheck-malliakin joukossa.. värinä chinchilla ja luonnonharmaa. Kuvia tulee kunhan vähän kasvavat lisää. Risteytyskani Ellilläkin on kaksi pentua pesässä, isänä Noppa.leijonamme, toinen vaaleanpunainen (tulee valkoinen) ja toinen tumma otsapiirrolla (musta wienerkirjava?).

Viime viikonloppuna pistäydyimme mätsärissä Joensuussa. Ilona ujosteli koirapaljoutta eikä ajoittain halunnut edes liikkua kehässä. Meidän koiralapsella taitaa olla "pöö"-kausi... hienosti kuitenkin sinisten kolmas.


Nekku sen sijaan  mennä porskutti menemään kuin vanha tekijä Vienan ollessa hihnan jatkona. Punaisen nauhan sai herkkutikun ympärille käärittynä.


Seuraava etappimme onkin Polvijärven näyttely 5.4. Nekun kanssa. ja seuraavana päivänä suuntaamme reissuun Haminaan.  .

Nekun kuvauslausuntoja edelleen odotellaan, polvet näkyy jo jalostustietojärjestelmässä, varmaan ne muutkin ilmestyvät sinne tulevalla viikolla. 


Halkojakin ollaan ehditty pinoamaan, nämä koiratyttöjen kalikat eivät kyllä pinoon eksy vaan  niitä saa kerätä ympäri pihaa..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti