sunnuntai 11. elokuuta 2013

Onnensirpaleita ♥

Enpä olisi millään uskonut sunnuntai-aamuna, millainen päivä oli tulossa. Huonolta näytti:  vettä satoi kaatamalla ja motivaatio oli totaalisen hukassa,  mennä nyt kastumaan kehään. Tuomarikin vähän arvelutti kun oli tiukaksi tituleerattu. Sokeristahan emme ole, kun kerran oli ilmoitettu, Nekku ja tytöt autoon ja menoksi. Häkki pystyyn kehän laidalle ja odottelemaan..

Narttuja oli näyttelyyn ilmoitettu 12. Junnuluokassa oli kolme,  joista olimme viimeisenä. Toivoin koko ajan että anna edes EH. Yllätys yllätys, saimme ERIn  ainoana luokassa, ja kilpailuluokassa tuli vielä SA (!!!). Olimme "onnesta soikeena" ♥ Kehä pyöri edelleen. Nuortenluokassa, avoimessa ja valioissa oli todella kauniita narttuja, valioilla monet tittelitkin jo. Juu, tämä varmaan oli tässä sitten, on mennyt nyt jo yli odotusten...

PN-luokassa tuomari juoksutti ja seisotti, oltiin ekana tietysti, Nekku iältänsä nuorimpana. Takana vaihdettiin järjestystä ja kukaan ei tullut meidän eteen. Mitä?Juoksua edelleen. Koirat seisomaan ja tuomari näyttää että tämä on tässä. Epäuskoinen vilkaisu taakse, on ne muut siinä vielä. PN1. .. ei voi olla totta! Nekulla ikää 1 vuosi  ja reilu viikko. Pieni lapikastyttöni voitti kaikki nartut. Voi minkä teki!

Mentiin vielä juoksemaan parhaan uroksen kanssa, ainoa toive oli että että Macce olisi ROP. Onneksi oli. Olisi ollut vähän liikaa jo :D

Kyyneleet eivät olleet kaukana ja kehän laidalla ne sitten tuli. Kaverini sanoi että ethän pillittänyt kehässä. No pillitin :)

Seuraavaksi soitin kotiin ja tilasin kakkua, sitten tekstari kädet vieläkin täristen kasvattajalle. Onnellinen olo, onnitteluja..epätodellista! Viikonloppu oli muutenkin ihana. Paljon nähtiin kavereita ja ystävien koirat pärjäsivät  myös mahtavasti.

Kun joskus vanhana mummona istun kiikkustuolissa, toivottavasti muistan sen erään onnellisen sunnuntain Joensuun näyttelyssä jolloin meidän Nekku sai ekan sertinstä ja oli VSP. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti