sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kesä Talven heinät on ajettu ylisille, kuinkas ollakaan....se päivä sattui olemaan niitä kuumimpia, jolloin lämmintä varjossa oli 30 astetta. Seuralaisena tuhatkunta paarmaa, auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta keskellä heinäpeltoa tuli kyllä mieleen, että onko tässä mitään järkeä..
Ilman auringonpistosta  kuitenkin selvittiin ja hyvä heinät saatiin, kiitos Jaskalle taas kerran :)

Kanilassa poikasia on vierotettu emoistaan ja lukemattomia korvapareja tunnistetatuoitu. Useat pupulapset ovat jo uusissa kodeissaan ja osa vielä odottaa hakijaansa. Eilen muuttopäivä oli Ganervalla joka pääsi kolmanneksi kaniksi todelliseen kanihuusholliin jossa oli jo kaksi Nurinkurista luppaa ennestään. 


Kotiin "seurantaan" jäävät poikaset on valittu, niistäkin tosin voi vielä pari tulla myöhemmin myyntiin, sillä poikasia pitäisi syntyä vielä ylihuomenna. Nämä "mattimyöhäset" ovat niitä naaraita, jotka keväällä eivät halunneet urosta hyväksyä. Yksi näistä on tuontinaaraani Petite. 

Kotisivujen päivitysten kanssa on ollut ongelmia, kuvia en jostain syystä saa lisättyä. Joten vapaana olevista pennuista on kuvia koneellani ja saatavilla s-postitse.  Toivottavasti ongelma on lyhytaikainen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti