torstai 4. lokakuuta 2012

Kukakunkin kuulumisia

 
Päivän kuulumiset - dagens nyheter

 
 
Jade,  7 vuotta 3kk , lempinimeltään "Nankku"
 
   Syksy on vähän raskasta aikaa ja hermoja kiristää. Hirvimetsälle tekisi kovasti mieli, mutta kun kokoa on ajavaksi hirvikoiraksi vähän liikaa, motivaatio moiseen hommaan olisi kyllä kohdallaan. Tyydyn siis ajamaan vuohia pihassa, eivät taas kestä missään aidassa. Siitä huomaa että syksy on tullut.
 
 

 
Nekku, lempinimeltään "Nakki", 9 viikkoa
 
 Siivosin apuna kanilassa aamulla, söin parit papanat ja kaivelin puruissa. Kivaa oli:) Kävin kylässä myös yhdessa perheessä. Häkin ovi oli unohtunut raolleen ja sehän tarkoittaa samaa kuin tervetuloa. Kanimammalla poikasineen oli kyllä huuli niin pyöreenä etten viipynyt kauan. Ja sitten jouduin pesulle, kummallista. Mielestäni en haissut kuin vähän vaan..
 
 
 
 

Fiona "Pööpö" 4 vuotta 1 kk
 
Mitäs tässä, tuli ruoka-aikaan taas hypittyä kenguruloikkaa kera muutaman vikinän ja vonkumisen, niin se ruoka valmistuu ja tarjoillaan nopeammin, huomattu on. Eilen oli tarjolla pupupalaa ja tänään ihan normia, nappulaa. Ruoka-ajat on elämän suola (ja autokyyti)
Ei miulla muuta.. 
 
 
 
Halla "Pallu Surakka" kohta 8 vuotta
 
Olen potenut etujalkaa, lievä venähdys varmaan,  ja särkylääkettä on tullut napsittua. Liikunta on rajoittunut vaan pihalle. Tässä kuussa täytän 8 vuotta, muutaman viikon päästä syödään siis maksalaatikkokakkua.
Pentu pyöri tänään p****kasassa kanilassa ja joutui pesulle.. oli päivän paras juttu. Hymyilytti vielä iltapäivälläkin.
 
 

 
Rulla, " Pullis" kaksi vuotta
 
Minulla on pikkusisko Nekku. Aikamoinen tappijalka tosin on, ei pysy vielä vauhdissani, mut kyllä me kovasti leikitään. Nuo muut kyllä sanoo että olen taantunut Nekun tasolle sen tultua. Ovat tyytyväisiä,  että olen Nekun purulelu kun sille tulee iltavillit. Saatiin Rohmulasta uusi lelu, pikkusika,  jota on myös kiva vinguttaa. Mutta vaikka on tuo Nekku nyt,  niin olen Mamun oma pieni koira, yhdessä surffataan netissä joka aamu, mie sylissä, Mamulla kahvikuppi ja hiiri.
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti