lauantai 22. syyskuuta 2012

Ensimmäiset päivät

 
 
 
Pennun kanssa varautuu aina siihen että aluksi yöllä herätään itkemään äitiä. Liekö näiden aikuisten koirien ansiota, meillä ei ole sellaista ollut kuin ensimmäisen päivänä, viittä vaille rättiväsyneenä ja ihan pienen hetken. Aamuisin olemme nykyisin nukkuneet ihan normaalisti kuuteen.
Nekku on jo hyvin oppinut tavoille:) Kuvassa meidän sänkymme tehokäytössä. Etualalla leonbergi, toinen samanvärinen on pehmoapina, kolmivärinen kissamme Täkki ja taustalla Nekku päiväunilla.
 

 
 
Paras leikkikaveri on Rulla. Fionakin haluaisi mutta on niin suuri että olen valvonut ettei meno ylly liian rajuksi. Sisällä leikkiii kuitenkin kivasti makuullaan. Nekku rakastaa kaivautua leon rintakarvoihin ja purra Fionan suupieliä.
 
 
 
 
 
Eilen kävimme mummolassa ja matka meni hyvin. Tykkään kovasti tuossa pennussa siitä miten luottavaisesti ja rauhallisesti sen suhtautuu kaikkeen uuteen. Ja osaa myös vieraassa paikassa rauhoittua nukkumaan. Pari kertaa olemme käyneet jo kanilassakin tutustumassa ja tänä aamuna oli mukana koko aamuruokinnan.
 
Jos pitäisi jotain negatiivista tällä kokemuksella Nekusta sanoa, niin olisipa vaikeaa keksiä..
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti